The Age of Stupid
Hee iedereen!
inductie is in volle gang nu; alle services worden geintroduceerd en het is echt HEEL moeilijk om te kiezen. We moeten een service kiezen waar je op wekelijkse basis 2 jaar lang mee bezig gaat zijn. In het begin wilde ik vooral lifeguard gaan doen. Maar nu we presentaties hebben van de andere services wordt het heel moeilijk kiezen. Je hebt EMC bijvoorbeeld (Extramural Centre), waarbij je heel veel activiteiten leert, zoals pijl en boog schieten, kajakken etc. Er komen altijd veel groepen kinderen langs, waar je die activiteiten en allerlei spelletjes mee gaat doen. Een andere service die echt supergaaf is, is MEMS (Marine Environmental Monitoring Service), waarbij je supergoed leert duiken. In 1 jaar haal je (hopelijk) je PADDI rescue diver certificate. Je bent dan ook veel bezig met projecten en eigen initiatieven over het milieu.
Speaking of which, gisteren werd er een film in de Arts Centre gedraaid: the Age of Stupid. Een hele goede film, als je tijd hebt, ga hem kijken! Je kunt ook naar http://www.notstupid.org/.
Ik heb eindelijk mijn spullen uitgepakt, dus ik ga snel foto's maken van mijn kamer, dormies, het huis en de campus (van het geweldige uitzicht heb ik er al een aantal!). Gisteravond was superleuk. Toen het donker was zijn we met wat mensen naar de cliffs geweest, zo mooi. Het was net volle maan geweest, dus hij was heel erg duidelijk. Daarna kwamen we terug in Powys en hadden we onze eerste 'sosh', of een soort voorbereiding. Sosh is elke vrijdag en zaterdag in Arts Centre, met muziek en dansen. Zoals uitgaan in Nederland, maar dan voor de meeste zonder alchohol. De echte eerste sosh is pas morgen, maar gisteravond werd de muziek aangezet, alle lichten uit & een black light aan. En iedereen dansen! Het was echt superleuk, je kon zo gek doen als je wilde! Superleuk.
Ik ga nu nog even naar de dayroom & dan door naar de volgende service induction: Social service en media service. Morgen hebben we een zwemtest (goud = 40 baantjes in 25 minuten, zilver = 40 baantjes zonder tijd en brons = 20 baantjes zonder tijd). Het maakt eigenlijk geen reet uit wat je haalt, maar ik ga toch voor goud. Kijken of mijn conditie goed genoeg is ^ ^.
We krijgen ook lifeboat induction, heel vet, of echte rescue boats op het water etc. (De service heet ILB). Op maandag gaan we op kamp tot en met donderdag.
Ik heb geen idee wanneer ik de volgende keer kan reageren, we hebben nog regelmatig wat tijd tussendoor, maar socializen moet ook gebeuren haha! Maar ik doe mijn best om jullie updated te houden! Foto's zullen nog komen.
Nog even mijn contactgegevens:
CF61 1WF
United Kingdom
En email:
[email protected]
Mail me als je wilt, vind het ook leuk om op de hoogte van Nederland te blijven!
En POST IS ALTIJD GOED! De pigeon holes / postvakjes zitten in de gang naar de keuken en eetzaal, waar je elke dag dus drie keer langs komt en je kijkt toch altijd even hoopvol 'zit er een brief voor mij tussen'. Dus, dat is altijd welkom!
Adios!
klinkt goed Laura! Een rustig weekend zit er niet echt in, volgens mij ;-)
Veel plezier op kamp, je doos is per post onderweg dus als je terugkomt heb je in elk geval een schone handdoek! xxx
heey Laura,
klinkt superleuk allemaal! je hoeft je iig geen moment te vervelen als ik t zo lees ;) leuk hoor!
je hebt gelukkig een kort adres :P hahaha..
succes met je zwemtest! goud ga je vast wel halen! ;)
en succes met het kiezen van je service! er is genoeg keus zo te horen.. lastig kiezen!
heel veel plezier op kamp!
xx Veertje
Je ging toch naar school in Wales?
Dit klinkt echt als een paradijs!
Echt joh al je activiteiten klinken geweldig!
Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen al die services allemaal echt leuk joh!
Succes met je zwemtest, ga voor goud haha.. en veel plezier op kamp natuurlijk!
Hier is trouwens alles oke.
School is nogsteeds stom.
Ik ben dan wel van Axel af maar zijn geest kwelt me nogsteeds. Haha nee dat extra uur is dus op maandag het achtste.. En laat ik nou net die dag alleen van het 1e tot het 4e les hebben, yihaa weerrrr 3 tussenuren hehe. Maar voor de rest alles gewoontjes hier (en al helemaal vergeleken met daar) dus geen spannende verhalen van mijn kant..
Heeeel veel plezier daar nog Lau, geniet!
Liefs
Heyy Lautje
Klinkt allemaal echt geweldig! Ik zou zeker voor het duiken gaan, kleine waterrat ;)
Ik hoop je snel een brief te schrijven, toch leuker dan een mailtje ;)
Heel veel plezier op kamp, het zal wel raar zijn om dan niet terug naar huis te gaan, maar je leven op campus te hervatten!
liefss!! xx!!
Hey Lief:D
Ik mis je nu echt al. Gaat wat worden die negen maanden;) Sinds je weg bent realiseer ik me eigenlijk pas dat ik weg ga. Je verhalen lezen echt super. Ik ga je een brief schrijven, maar ik denk pas vanuit Ecuador, want hier doe ik niet zo veel;)
Wow die activiteiten allemaal zeg, dat duiken klinkt inderdaad heel erg gaaf, maar de rest ook... Succes met kiezen (luxeprobleem :D)
Mis je en ik hou van je (wilde het toch nog even zeggen)
Tot volgend jaar!
Het klinkt echt allemaal super zeg! Zo te zien ga jij het echt enorm naar je zin krijgen, en heb je amper tijd om aan ons o zo saaie kleine kut landje te denken. Het weer is op t moment slecht, school is echt nogsteeds even saai, het enige verschil is dat je nu elke dag hoort dat de examens er dit jaar aankomen, maar nee ze willen je niet bang maken hoor :P
Succes met kiezen, het klinkt allemaal super gaaf, dus zal wel even moeilijk worden. Maar agh, het scheelt dan dus ook dat je sowieso iets leuks gaat doen.
En ik hoor wel weer of je goud hebt gehaald, en het lijkt me leuk om binnenkort wat fototjes te kunnen bewonderen.
Heel veel plezier meid!
liefs.
OH had ik al gezegd dat ik geen peter meer voor wiskunde heb?:D bij dezee.
smakkk
lieve laura!
het is echt leuk om je blog zo te lezen!
wat fijn om te zien dat je het zo naar je zin hebt!
haha, binnenkort ligt er een kaartje van mij in je postvakje! ;)
Dikke kus en geniet van t leven daar!
Hoi Laura leuk om te lezen, al die keuzes. Anna moet nog kiezen begreep ik, die zit nu op kamp. Ik ben benieuwd wat zij gaat doen :-) Veel plezier daarzo!
Wat leuk om iets van je te horen! Ik mis je echt nu al, hoe is het daar (schrijf maar snel weer) ^^. Ik was met Michiel naar Coldplay en ze waren echt retegoed :D Gister was ik naar Superstijl in Tivoli met Sim, was ook wel grappig, maar ik ga je nog wel mailen binnenkort. Heb je daar tijd voor of niet echt? Je moeder was trouwens erg blij met de bloemen. Ik heb er een foto van en ik had mezelf opgelegd die foto te mailen maar ik was het vergeten 0=)
Hopelijk snel weer nieuws:D
xxx MJ